Εκδηλώσεις-Συνέδρια

Βιωματικό Εργαστήρι του ΚΕ.ΣΥ.Ψ.Υ. :Αντιμετώπισης Άγχους με Ενσυνειδητότητα (MBSR)

Το Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης (ΚΕ.ΣΥ.Ψ.Υ.) του Α.Π.Θ.  διοργανώνει ένα δίωρο βιωματικό εργαστήρι για όσους φοιτητές και όσες φοιτήτριες αντιμετωπίζουν αυξημένο στρες στην καθημερινή τους ζωή και αναζητούν ένα διαφορετικό τρόπο αντιμετώπισής του. Κατά τη διάρκειά του οι συμμετέχουσες και οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν με βιωματικό τρόπο τις βασικές έννοιες και εφαρμογές του mindfulness στη διαχείριση άγχους (MBSR).

ΑΝΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΕ ΕΠΙΤΙΜΟ ΔΙΔΑΚΤΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ JEFFREY D. SACHS

Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών μετά από απόφαση της Γενικής του Συνέλευσης (αρ. 76/20-09-2018) πρόκειται να αναγορεύσει σε επίτιμο διδάκτορα τον καθηγητή κ. Jeffrey Sachs, University Professor and Director, Center for Sustainable Development, The Earth Institute, Columbia University. 

Η τελετή αναγόρευσης έχει προγραμματιστεί για να γίνει την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018 στις 18:30 στην αίθουσα τελετών της Παλαιάς Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ.

 

24oς economia Φοιτητικός Διαγωνισμός - Βραβείο ''2nd Best Working Paper'' σε φοιτητές του Τμήματος ΟΕ

Στον 24ο Φοιτητικό Διαγωνισμό του Ομίλου economia με Θέμα: «Το αύριο της Ελληνικής Ναυτιλίας»,

Το ''2nd Best Working Paper'' 2ο Βραβείο  της κατηγορίας  ΟΜΑΔΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ απονεμήθηκε στους  φοιτητές του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ Eμμανουήλ Περδικάκη & Μιχάλης Σαμαρά.

Εκδήλωση του Γραφείου Διασύνδεσης στις 21 και 22 Νοεμβρίου 2017

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την εταιρεία Accenture διοργανώνουν διήμερη εκδήλωση με θέμα: POWER UP YOUR CAREER!

6ο Διεθνές Συμπόσιο Θεσσαλονίκης με θέμα: "Ο κόσμος το 2018: Ανάμεσα στο φως της τεχνολογικής εξέλιξης και στο σκότος των συγκρούσεων".

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Κυριακή 22 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στο Ολύμπιον το 6ο Διεθνές Συμπόσιο Θεσσαλονίκης με θέμα: "Ο κόσμος το 2018: Ανάμεσα στο φως της τεχνολογικής εξέλιξης και στο σκότος των συγκρούσεων".

10th International Careers Festival

Σας ενημερώνουμε ότι στην ιστοσελίδα του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων (http://international-relations.auth.gr/el/node/1837) έχει αναρτηθεί η ανακοίνωση για την διοργάνωση του 10th  International Careers Festival, που θα διεξαχθεί στην Ρώμη, από 9 έως 12 Μαρτίου 2019.

Πρόσκληση Εσπερίδας του Ε.Ε.Θ. για τη Γυναικεία & Νεανική Επιχειρηματικότητα

Η εκδήλωση για τη νεανική επιχειρηματικότητα  θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 και ώρα 18:30. 

Για περισσοτερες πληροφορίες δείτε τα συνημμένα αρχεία.

Συνεδριο Τουρισμού 5 διμερών Επιμελητηρίων | Ειδική προσφορά για σπουδαστές

Στα πλαίσια του 3^ου Συνεδρίου Τουρισμού των 5 Διμερών Επιμελητηρίων και λαμβάνοντας υπόψη την ιδιαίτερη σημασία που αποδίδουν τα Επιμελητήρια στη νέα γενιά, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ειδικά για το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλ

Σελίδες