Εκδηλώσεις-Συνέδρια

Εκδήλωση του Γραφείου Διασύνδεσης στις 21 και 22 Νοεμβρίου 2017

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την εταιρεία Accenture διοργανώνουν διήμερη εκδήλωση με θέμα: POWER UP YOUR CAREER!

6ο Διεθνές Συμπόσιο Θεσσαλονίκης με θέμα: "Ο κόσμος το 2018: Ανάμεσα στο φως της τεχνολογικής εξέλιξης και στο σκότος των συγκρούσεων".

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Κυριακή 22 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στο Ολύμπιον το 6ο Διεθνές Συμπόσιο Θεσσαλονίκης με θέμα: "Ο κόσμος το 2018: Ανάμεσα στο φως της τεχνολογικής εξέλιξης και στο σκότος των συγκρούσεων".

Εκδήλωση του ΙΜΧΑ "Μέση Ανατολή: Ιστορία, σύγχρονες καταστάσεις, προοπτικές"

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 

 Το ΙΜΧΑ διοργανώνει την Πέμπτη 19/10/2017 στις 19:00 εκδήλωση με θέμα "Μέση Ανατολή: Ιστορία, σύγχρονες καταστάσεις, προοπτικές" με ομιλητές τους κους Ι.Κ. Χασιώτη Ομ. Καθηγητή και Δημήτριο Παπανδρέου Δντή της Υπηρεσίας Διεθνών Σχέσεων του ΥΠΕΞ.

Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΙΜΧΑ, Μεγ. Αλεξάνδρου 31Α.

2ο Διεθνές Συνέδριο Συνεργασίας για το Μέλλον των Οικονομικών και Διοικητικών Επιστημών

Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ σε συνεργασία με τη Σχολή Οικονομικών και Διοικητικών Επιστημών του Πανεπιστημίου USAK από την Τουρκία διοργανώνουν το 2ο Διεθνές Συνέδριο Συνεργασίας για το Μέλλον των Οικονομικών και Διοικητικών Επιστημών.

Στόχος του συνεδρίου είναι να συμβάλει στον διεθνή προβληματισμό για τις σύγχρονες κοινωνικοοικονομικές προκλήσεις και τον ρόλο της εξελισσόμενης ακαδημαϊκής συζήτησης οικονομολόγων, κοινωνιολόγων και διοικητικών επιστημών, ενδυναμώνοντας μεταξύ άλλων τη σχετική επικοινωνία και τη συνεργασία Ελλήνων και Τούρκων Ακαδημαϊκών.

Παρουσίαση Προγράμματος «Horizon 2020 ERA-Mobilcar» ERA Mobility and Researchers Career Days

 

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ) συμμετέχει στο Πιλοτικό Πρόγραμμα Horizon 2020 ERA-Mobilcar, σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (EIE).

Σελίδες