Εκδηλώσεις-Συνέδρια

Ημερίδα “ΒΙΩΣΙΜΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΙΟΥ”

 Σας ενημερώνουμε για τη διοργάνωση ημερίδας με θέμα “Sustainable tourism development and Silk Road cultural heritage”  την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019, 18.00-20.00 στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης.

2nd International Competition of Student Scientific Works “Black Sea Science -2019”

Στο πλαίσιο της συμμετοχής του ΑΠΘ στο BSU Network, περιήλθε η παρακάτω ηλεκτρονική αλληλογραφία με τα συνημμένα της που αφορά πρόσκληση σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές γαι συμμετοχή με υποβολή επιστημονικών εργασιων στον Διεθνή Διαγωνισμό 2nd International Competition of Student Scientific Works “Black Sea Science -2019”.

Ενημερωτικό Σεμινάριο του "European PhD Hub"

Στο παρακάτω αρχείο μπορείτε να βρείτε Πρόσκληση σε Ενημερωτικό Σεμινάριο του "European PhD Hub" Erasmus+ Knowledge Alliance (2017-2020)

την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018 στις 17.00 στο ΚΕΔΕΑ.

International Summer School 2019 (29.6 -26.7.2019) του Beihang University, Πεκίνου, Κίνας

Σας ενημερώνουμε ότι στην ιστοσελίδα του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων (http://international-relations.auth.gr/el/node/1877 ) έχει αναρτηθεί ανακοίνωση σχετικά με τη δυνατότητα συμμετοχής προπτυχιακών φοιτητών στο International Summer School 2019 (29.6 -26.7.2019) του

Εκδηλώσεις Εορτασμού 20 χρόνων του Γραφείου Διασύνδεσης Α.Π.Θ.

Tο Γραφείο Διασύνδεσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Α.Π.Θ.
της Διεύθυνσης Συντονισμού Ακαδημαϊκών Μονάδων,

γιορτάζει τα 20 χρόνιαλειτουργίας του.

Στο πλαίσιο  αυτού του εορτασμού  διοργανώνει, την εβδομάδα
19-22 Νοεμβρίου 2018, εκδηλώσεις με ποικίλες θεματικές.

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Βιωματικό Εργαστήρι του ΚΕ.ΣΥ.Ψ.Υ. :Αντιμετώπισης Άγχους με Ενσυνειδητότητα (MBSR)

Το Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης (ΚΕ.ΣΥ.Ψ.Υ.) του Α.Π.Θ.  διοργανώνει ένα δίωρο βιωματικό εργαστήρι για όσους φοιτητές και όσες φοιτήτριες αντιμετωπίζουν αυξημένο στρες στην καθημερινή τους ζωή και αναζητούν ένα διαφορετικό τρόπο αντιμετώπισής του. Κατά τη διάρκειά του οι συμμετέχουσες και οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν με βιωματικό τρόπο τις βασικές έννοιες και εφαρμογές του mindfulness στη διαχείριση άγχους (MBSR).

ΑΝΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΕ ΕΠΙΤΙΜΟ ΔΙΔΑΚΤΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ JEFFREY D. SACHS

Σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ, αναγορεύτηκε ο καθηγητής Jeffrey Sachs, University Professor and Director, Center for Sustainable Development, The Earth Institute, Columbia University. 

Η Τελετή Αναγόρευσης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 18:30, στην Αίθουσα Τελετών της παλαιάς Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ.

Πρόγραμμα της τελετής:

Σελίδες