Νέα Βιβλιοθήκης

ΑΝΟΙΓΜΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ 03/06/2019, Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ. ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 9.00- 20.00, ΤΡΙΤΗ, ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9.00-17.00. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΖΗΤΟΥΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΑ.

Κλειστή βιβλιοθήκη λόγω ανακαίνησης

Σας γνωρίζουμε ότι επίκειται η πρώτη ενοποίηση των Βιβλιοθηκών (Οικονομικών Επιστημών, Πολιτικών Επιστημών, Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας), σε μια ενιαία Βιβλιοθήκη Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών, η οποία θα στεγάζεται στον υφιστάμενο χώρο της Βιβλιοθήκης Οικονομικών Επιστημών.

Ως εκ τούτου η Βιβλιοθήκη Οικονομικών Επιστημών θα παραμείνει κλειστή από την Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019  έως  την έναρξη λειτουργίας της νέας ενιαίας Βιβλιοθήκης.

Η ημερομηνία διακοπής λειτουργίας των άλλων δυο βιβλιοθηκών, θα ανακοινωθεί προσεχώς.

κλειστή η βιβλιοθήκη λόγω καιρικών συνθηκών

Η βιβλιοθήκη του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών κλείνει εκτάκτως σήμερα 09/01/2019 στις 2.00 μ.μ. λόγω καιρικών συνθηκών, για οποιαδήποτε εξέλιξη θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Καλοκαιρινές διακοπές

Η βιβλιοθήκη του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών θα είναι κλειστή για το καλοκαίρι, από 16/07 εώς 24/08 2018. Παρακαλείστε όσοι πρόκειται να ορκιστείτε, να φροντίσετε να πάρετε τη βεβαίωση που χρειάζεστε από τη βιβλιοθήκη έως την Παρασκευή 13/07/2018. Καλό καλοκαίρι.