Δηλώσεις μαθημάτων εαρινού εξαμήνου ακαδ. έτους 2016-2017.

Ανακοινώνεται  η έναρξη της  περιόδου δηλώσεων μαθημάτων για τους φοιτητές του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών.

 

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα δηλώσεων μαθημάτων θα ανοίξει την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017 και ώρα  09:00 πμ. και θα κλείσει την Πέμπτη 6 Απριλίου 2017 και ώρα 23:59 μ.

Παρακαλείστε για κάθε πρόβλημα ή απορία που έχετε, να συμβουλεύεστε τη Γραμματεία του Τμήματος.

1.  Οι δηλώσεις των μαθημάτων θα γίνουν αποκλειστικά στις ημερομηνίες που έχουν ανακοινωθεί. Μετά τη λήξη των προθεσμιών το σύστημα δηλώσεων απενεργοποιείται.

2.    Μετά την επιτυχή καταχώριση της δήλωσης, θα λάβετε ηλεκτρονικό μήνυμα (mail) στον ιδρυματικό σας λογαριασμό από το support.auth.gr με την ακριβή ημερομηνία και ώρα αποστολής της δήλωσης, και τον αριθμό καταχώρησης, όπου θα καταγράφονται και τα μαθήματα που έχετε δηλώσει. ΜΗ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ-Είναι το αποδεικτικό της δήλωσής σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ-ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΔΗΛΩΣΗΣ

 

3.    Στο «ΔΗΛΩΣΗ=ΙΣΤΟΡΙΚΟ» ελέγχετε την κατάσταση της δήλωσής σας (θα πρέπει να βλέπετε τα μαθήματα που δηλώσατε), πριν τη λήξη της προθεσμίας των δηλώσεων.

4.    Διορθώσεις ή συμπληρώσεις των δηλώσεων γίνονται δεκτές μόνο στις ημερομηνίες που θα κάνετε τις δηλώσεις σας.

5.    Ο φοιτητής που ΔΕΝ θα δηλώσει κάποιο μάθημα δεν δικαιούται να συμμετάσχει στις εξετάσεις Ιανουαρίου (και επαναληπτική Σεπτεμβρίου) του μαθήματος ούτε να αποκτήσει διδακτικό βοήθημα . Αν κατά παρέκκλιση συμμετάσχει στις εξετάσεις ο βαθμός του δεν ανακοινώνεται και υποχρεούται να επαναλάβει το μάθημα όταν το δηλώσει σε επόμενο εξάμηνο.

6.    Δεν μπορεί να γίνει δήλωση συγγραμμάτων αν δεν προηγηθεί δήλωση μαθημάτων.