ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2016-2017

Αγαπητοί φοιτητές/φοιτήτριες,

Πλησιάζοντας στο τέλος του χειμερινού εξαμήνου, έφτασε και πάλι η ώρα για να αξιολογήσετε   τους διδάσκοντες, και τα μαθήματά σας. Η αντικειμενική έκφραση της κρίσης σας αποτελεί ταυτόχρονα και υποχρέωσή σας, προκειμένου να βελτιωθεί -όπου είναι εφικτό- η ποιότητα της εκπαίδευσης που σας παρέχεται.

Στο σύνδεσμο Ηλεκτρονική Αξιολόγηση της ιστοσελίδας της ΜΟΝΑΔΑΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ (ΜΟΔΙΠ), http://qa.auth.gr  μπορείτε να δείτε την περίοδο διεξαγωγής της ηλεκτρονικής αξιολόγησης στη Σχολή/στο Τμήμα σας.

Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών, έχει δηλώσει συμμετοχή στην ηλεκτρονική αξιολόγηση μαθημάτων από τις 5 Δεκεμβρίου 2016 έως τις 15 Ιανουαρίου 2017 ) .

Τη συγκεκριμένη αυτήν περίοδο, και πάλι στην ιστοσελίδα της ΜΟΔΙΠ μέσω του συνδέσμου Είσοδος, με τη χρήση του πανεπιστημιακού σας λογαριασμού μπορείτε να  αξιολογήσετε τα μαθήματα που παρακολουθείτε σε αυτό το εξάμηνο, καθώς και τους αντίστοιχους διδάσκοντες.

Στο σύνδεσμο Οδηγίες Χρήσης θα βρείτε τις απαραίτητες διευκρινήσεις για τη διαδικασία της αξιολόγησης.

Το πρόγραμμα έχει αναπτυχθεί έτσι, ώστε να διασφαλίζεται η ανωνυμία σας και να μην είναι δυνατή η ταυτοποίηση των απαντήσεών σας από κανέναν.

Δυνατότητα αξιολόγησης των μαθημάτων μπορούν να έχουν μόνο οι φοιτητές οι οποίοι θα έχουν έναν κωδικό (pin) που θα διατεθεί από τους διδάσκοντες στην αίθουσα. Έτσι διασφαλίζεται ότι τα μαθήματα θα αξιολογηθούν μόνο από φοιτητές που είναι παρόντες στις διαλέξεις.

Τονίζεται ότι οι κωδικοί θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την είσοδό σας στο σύστημα. Δηλαδή το pin είναι μοναδικό ανά φοιτητή, για κάθε μάθημα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μια φορά, καθώς επίσης και ότι αυτή η μέθοδος αξιολόγησης (με τη χρήση pin) θα ισχύσει για όλα τα μαθήματα του Τμήματος.

Ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας και σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις προσπάθειές σας.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών

Αν. Καθηγητής Δημήτριος Κουσενίδης