Δελτίο Τύπου για την διοργάνωση του 2ου Συνεδρίου SCF

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ σε συνεργασία με τη Σχολή Οικονομικών και Διοικητικών Επιστημών του Πανεπιστημίου USAK από την Τουρκία διοργανώνουν το 2ο Διεθνές Συνέδριο Συνεργασίας για το Μέλλον των Οικονομικών και Διοικητικών Επιστημών.

Στόχος του συνεδρίου είναι να συμβάλει στον διεθνή προβληματισμό για τις σύγχρονες κοινωνικοοικονομικές προκλήσεις και τον ρόλο της εξελισσόμενης ακαδημαϊκής συζήτησης οικονομολόγων, κοινωνιολόγων και διοικητικών επιστημών, ενδυναμώνοντας μεταξύ άλλων τη σχετική επικοινωνία και τη συνεργασία Ελλήνων και Τούρκων Ακαδημαϊκών.

Το Συνέδριο θα φιλοξενηθεί στα αμφιθέατρα 1 και 3 του Κέντρου Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕΔΕΑ) του ΑΠΘ, 3ης Σεπτεμβρίου, Πανεπιστημιούπολη Θεσσαλονίκη, την Τετάρτη 6 και την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017. Η εγγραφή είναι το πρωί της Τετάρτης, από τις 08:30. Θα ακολουθήσει στις 10:00 η επίσημη έναρξη και η πρώτη συνεδρίαση με τις σχετικές κεντρικές εισηγήσεις.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και περαιτέρω πληροφορίες στο σύνδεσμο https://www.auth.gr/news/conferences/24376.Στους/στις εγγεγραμμένους -ες θα δωθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.