14η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ.

14η εκπαιδευτική επίσκεψη στις Βρυξέλλες.

Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος θα πραγματοποιηθεί η εκπαιδευτική εκδρομή στις Βρυξέλλες, κατά τα προβλεπόμενα. Η πρώτη έγινε το 2005. Το 2014 πραγματοποιήθηκε συνάντηση 10ετιας και το 2019 θα λάβει χώρα συνάντηση 19ετίας.

Η επίσκεψη πραγματοποιείται κάθε αρχές Οκτώβριου της επόμενης χρονιάς. Συμμετέχουν οι φοιτητές-τριες που παρακολουθούν το μάθημα κατά το χειμερινό εξάμηνο 2017-18. Η 5ήμερη εκδρομή οργανώνεται κατά την αρχή της χρονιάς του 2018, έτσι ώστε να πετυχαίνουμε καλές τιμές σε ξενοδοχεία και αεροπορικά εισιτήρια. Κατά το Σαββατοκύριακο με την άφιξή μας στις Βρυξέλλες, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την πόλη ενώ κατά τη Δευτέρα και Τρίτη πραγματοποιούνται σεμινάρια στην Επιτροπή, στην Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή, την Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία και το Συμβούλιο. Την Τετάρτη είμαστε ελεύθεροι ως την ώρα της αναχώρησης.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. Στην εκδρομή συμμετέχουν σαράντα άτομα. Κριτήριο επιλογής είναι ο βαθμός του πρώτου τεστ για τα άτομα που ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος σε αυτήν. Το πρώτο τεστ θα γίνει στις 16 Δεκεμβρίου  2017. (Για περισσότερα βλ. σελίδα του μαθήματος στο e learning).